Letná v bílém

Na dnešní třetí adventní neděli jsme měli docela fajn program.
Stela měla za úkol něco vyfotit, tak jsme s ní jeli na Letnou, pokračovali do zajímavé kavárny Ye´s kafe, kde jsem poprvé od dětství měla kakao s barevnejma mini bublinkama. Způsobilo mi to až dětskou radost, určitě znáte tyhle dejavu. Pak začalo sněžit. Takže honem zpátky fotit, protože panenský sníh nevydrží dlouho a vánoční sněžení v Praze se rovná zázraku! U Letenského zámečku zrovna zpívali koledy a všechno to bylo hrozně sváteční a milé.
Užili jsme si to.
 
Pak už jsme se jen zastavili v bytě, abychom našim milým ne moc přizpůsobivým sousedům důrazně promluvili do duše, že zastavět společné prostory v domě starými sedačkami, rozbitými židlemi, policemi, lampami a jinými lákavými věcmi NENÍ MOŽNÉ. To, že všude dají ceduli VOLNÉ, opravdu situaci s odvozem neřeší.
Tohle je bohužel obecný problém, kdy v domě soukromých vlastníků má dva byty Praha 7 a poskytuje je potřebným. A oni se po čase začnou chovat jako kdyby celý barák vlastnili oni.
Někdy je to velká legrace.
 



 




 
 












 
 
 

4 komentáře:

  1. Ze Stely je krásná ženská.Alibabka

    OdpovědětVymazat
  2. Pocukrovaná Praha je krásná a ty kecky na drátě jsou k pobavení.

    OdpovědětVymazat
  3. Všem vám to moc sekne! A Stela je kočka. Některé fotky mě fakt až dojaly tou svou poetikou a vánoční náladou. U nás to vypadá jak v zimní pohádce, umíš si představit, zasněžená Praha je kouzelná.
    A co jako nepřizpůsobiví dělají, když jim promlouváte do duše? Udělají něco? My máme takové sousedy, skladují všude kolem baráku nepřizpůsobivá auta, takže paráda. A promluva naše ani úředníků nepomáhá. no nic. Užívejte si vánoční čas! Adéla

    OdpovědětVymazat